A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Zovoo Dragbar B5000 E-Cigi

Zovoo Dragbar B5000 E-Cigi

A vape világ egyre népszerűbbé válik, és az új generációs eszközök hűen tükrözik a folyamatos fejlődést. A Zovoo Dragbar B5000, az új vape készülék, azok számára ideális, akik a minőségi élményt keresik. Mi, a vape Kultúra szerelmesei, szeretnénk bemutatni ezt az új csúcskészüléket

Az új generációs technológiája lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes mértékben élvezzék a kedvenc liquidjeik ízét. A készülék kivételes íz és pára termeléssel büszkélkedhet, ami minden igényt kielégít.

Az új generációs vape készülék kialakítása is lenyűgöző. A Zovoo Dragbar B5000 letisztul és dizájnos megjelenéssel rendelkezik. Kompakt mérete könnyen zsebben hordható, így bárhol és bármikor élvezheted a vape élményt. A B5000 egy különkiadással is rendelkezik, ami a B5000 Cosmic Edition amely még extrémebb íz kombinációkkal fog kecsegtetni.

Filter
zovoo-dragbar-b5000-aloe-grape-5pcs.png

Zovoo Dragbar B5000 - Aloe Grape - 5pcs

28 503 Ft
7 maradt

Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság

Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől. A Dragbar B5000 impozáns 13ml-es kapacitással büszkélkedhet, biztosítva, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesd. A kényelem találkozik az élvezettel. 

Élvezetre Kialakítva

A 79.6 x 44 x 22.6 mm-es méretekkel a Dragbar B5000 tökéletesen illeszkedik a kezeébe és zsebébe. Elegáns és ergonomikus kialakítása garantálja, hogy minden PUFF egy utazás legyen a paradicsom szívébe. 

Erősített Újratölthető Akkumulátorral

500mAh újratölthető akkumulátorral működik a Dragbar B5000, amely biztosítja, hogy mindig készen állj a paradicsom felfedezésére minden vapeléssel. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, csak páratlan élvezet vár!

Engedd Szabadjára a Mesh Tekercs Hatalmát 

Kényeztesd magad a csúcstechnológiás Mesh Coil technológiával. Merül el az ízek harmonikus keverékében, amely tökéletesen meg van örökítve minden belégzésben, létrehozva egy olyan vapelési élményt, amely valóban páratlan.

Felülmúlhatatlan Teljesítmény 

Merülj el a tökéletes ellenállás harmóniájában, amely 1.1-1.3Ω tartományban mozog, tartalmasan könnyed és kielégítő slukkokat biztosítva, amelyek megragadják a B5000 E-cigaretta lényegét. 

Nikotin Élménye Fokozása

50 mg/mL nikotin erősséggel a Dragbar B5000 merész és élénkítő nikotin adagolást kínál, amely kielégít minden egyes PUFF-fal. 

A Zovoo eldobható e-cigaretták alkalmasak kezdőknek?

Igen, abszolút, ezek a termékek a legjobbak kezdőknek, főleg a hihetetlen ízei miatt, és azért is, mert nem olyan erősek és durvák, mint más márkák, így nem okoznak olyan erős torokütést, mint más márkák termékei!

Honnan tudom, hogy egy Zovoo eldobható vape kiürült vagy cserére szorul? 

Tudni fogod hogy ideje kicserélni a Zovoo eldobható vape-t, ha már nem tapasztalsz gőztermelést (a terméken lévő indikáló lámpa villog a szívás közben) vagy ízt a készülékből. Ha az e-folyadék elfogyott, célszerű kidobni a használt készüléket, és egy újjal vásárolni.

 

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem