A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Kiadás

Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Kiadás

Az elektronikus cigaretta piacának dinamikus világában a Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition vape egy olyan termék, amely megtestesíti a kifinomultságot és az ízek legkülönlegesebb kombinációit.

A Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition egy olyan elektromos cigaretta, amely a legújabb technológia és az egyedülálló dizájn tökéletes kombinációját kínálja.Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a Zovoo Dragbar B5000 Cosmic Edition vape-nek az ízvilág, amit kínál. Akár vanília, akár gyümölcsös, akár édes desszert ízeket kedvel, ezen vape segítségével megtalálhatja az önnek leginkább megfelelő kombinációt.

Filter

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Újratölthető Akkumulátorral 

Robosztus 500mAh újratölthető akkumulátorral működik a Dragbar B5000 Cosmic Edition, amely biztosítja, hogy mindig készen állj a használatra. Ne aggódj – csak megszakítás nélküli kozmikus vapelési öröm vár rád.

Darbar B5000 a Kezedbe szabva 

A 79.6 x 44 x 22.6 mm-es elegáns és kompakt dizájn a Dragbar B5000 Cosmic Edition tökéletesen illeszkedik kézbe és zsebbe is egyaránt. Ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít hosszabb vapelési időszakok alatt. 

Nikotin Élménye Fokozása 

50 mg/mL nikotin erősséggel a Dragbar B5000 Cosmic Edition merész és kielégítő nikotin tartalmat kínál. 

Milyen ízek kaphatók a Zovoo eldobható vape termékek körében?

A Zovoo eldobható vape termékek különböző nikotinkoncentrációkban kaphatók, beleértve a nikotinmentes (0mg/ml), az alacsony nikotintartalmú (20mg/ml) és a magas nikotintartalmú (50mg/ml), a különböző preferenciák és igények kielégítésére. A felhasználók, készletfüggően, kiválaszthatják a számukra megfelelő szintet.

Darbar Teljesítmény 

A tökéletes ellenállás harmóniája, amely 1.1-1.3Ω tartományban mozog, tartalmas és kielégítő slukkokat biztosítva, amelyek minden ízjegy lényegét megragadják. Engedd szabadjára vapelési élményed teljes potenciálját.

Mennyi nikotin van a Zovoo Dragbar-okba?

50 mg/mL nikotin erősséggel a Dragbar B5000 Cosmic Edition nikotin tartalmat kínál. 

Zovoo Mesh Coil Hatalma

Ragyogtasd meg érzékeid a csúcstechnológiás Mesh Coil technológiával. Merülj el könnyedebb, gazdagabb és intenzívebb ízekben minden belégzéssel.

 DragBar B5000 Teljesítmény 

A tökéletes ellenállás harmóniája, amely 1.1-1.3Ω tartományban mozog, tartalmas és kielégítő slukkokat biztosítva, amelyek minden ízjegy lényegét megragadják. Engedd szabadjára vapelési élményed teljes potenciálját.

 

 

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem