A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Elf Bar 3600: A Vape Készülék

Elf Bar 3600: A Vape Készülék

Az Elf Bar 3600 vape termék híres minőségéről és tartósságáról. A gyártók olyan alapanyagokat használnak, amelyek a lehető legjobb elektronikus cigaretta élményt biztosítják, tölthető akkumulátora hosszú élettartammot biztosít.

Az Elf Bar 3600 egyszerű használatával bárki könnyedén elkezdheti a vapelést. A készülék automatikusan aktiválódik, amikor szívás érzékelhető, így nincs szükség bonyolult beállításokra vagy gombok nyomkodására. Az ElfBar 3600 ideális választás kezdőknek és tapasztalt vape felhasználóknak egyaránt.

Az Elf Bar 3600 vape készülék nem csak a minőségéről és a tartósságáról híres, hanem az általa kínált kiváló ízekről és gőzképzésről is. A készülék tartalmaz egy precíziós tekercset és egy hatékony levegőszabályozást, amelyek lehetővé teszik az ízek intenzív élményét és a bőséges gőzképzést. Legyen szó bármilyen ízpreferenciád, az Elf Bar 3600 biztosítja, hogy az ízek teljes mértékben érvényesüljenek.

 

Filter

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság

Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől. Az Elf 3600 impozáns 10.6ml-es kapacitással büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesd. Kényelem és bőség egyesül egy elegáns és stílusos a vape készülékben. 

Engedd Szabadjára a 50mg Nikotin Energiáját

Tapasztald meg a nikotin erőteljes löketét 50mg/mL-es erősséggel. Elégítsd ki vágyait és merülj el az intenzív ízekben, ami az ElfBar 3600-t ideális választássá teszi azok számára, akik erőteljes hatásokat keresnek.

Típus-C-s Akkumulátorral Felvértezve 

Az Elf Bar 3600 erős 650mAh-s újratölthető akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy mindig készen állj a hosszabb vapelési időszakokra is. Töltsd fel gyorsan és élvezd a megszakítás nélküli örömöt.

Fedezd Fel Az Elf Bar 3600-at Most 

Tapasztald meg a vape technológia csúcsát az Elf Bar 3600 készülékkel. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd azt a készüléket, ami stílust, kényelmet és elégedettséget ötvöz minden PUFF-ban.

Fel lehet tölteni az eldobható e-cigarettákat, mint az Elf Bar?

Az Elf Bar termékeknek vannak változatai, köztük nem újratölthető és újratölthető opciók. A nem újratölthető Elf Bar eldobható termékek addig használhatóak, amíg a folyadék el nem fogy, majd ki kell dobni őket. Ezzel szemben az újratölthető Elf Bar eszközök tölthetők, így a felhasználók addig használhatják az eszközt, amíg az akkumulátor és az e-folyadék ki nem merül.

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem