A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Elf Bar 3600

Elf Bar 3600

Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság

Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől. Az Elf Bar 3600 impozáns 10.6ml-es kapacitással büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesd. Kényelem és bőség egyesül egy elegáns és stílusos készülékben. 

Engedd Szabadjára a 50mg Nikotin Energiáját

Tapasztald meg a nikotin erőteljes löketét 50mg/mL-es erősséggel. Elégítsd ki vágyait és merülj el az intenzív ízekben, ami az Elf Bar 3600-t ideális választássá teszi azok számára, akik erőteljes hatásokat keresnek.

Precíziós Kialakítás A Kényelemért

A Φ 25 × 112mm-es méretekkel az Elf Bar 3600 készülék tökéletesen illeszkedik a kezedbe, így minden PUFF egy könnyed és kellemes élmény. Az ergonomikus kialakítás fokozza a vapelési élvezetet.

Típus-C-s Akkumulátorral Felvértezve

Az Elf Bar 3600 erős 650mAh-s újratölthető akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy mindig készen állj a hosszabb vapelési időszakokra is. Töltsd fel gyorsan és élvezd a megszakítás nélküli örömöt.

Fedezd Fel Az Elf Bar 3600-at Most

Tapasztald meg a vape technológia csúcsát az Elf Bar 3600 készülékkel. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfedezd azt a készüléket, ami stílust, kényelmet és elégedettséget ötvöz minden PUFF-ban.

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem