A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Elf Bar 1500

Elf Bar 1500

Elf Bar 1500 Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság
Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől. Az ElfBar 1500 bőséges 4.8ml-es kapacitással büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesd. Kényelem és bőség egyesül egy elegáns és stílusos készülékben.

Kiváló Nikotin Erősség 
Próbáld ki az ElfBar 1500 modelleket, 20mg/mL és 50mg/mL nikotin erősségekkel is. Alakítsd ki vapelésé az ízlésednek megfelelően és fedezd fel a legjobb termékeket a MyPods-szal. 

Erős Akkumulátorral Felvértezve

Az ElfBar 1500 őrült 850mAh-s akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy mindig készen állj a hosszabb vapelési időszakokra. Élvezd a megszakítás nélküli örömöt és fedezd fel az ízeket saját tempódban.

Filter

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Precíziós Kialakítás A Kényelemért 
A Φ 19 × 100mm-es méretekkel az Elf 1500 tökéletesen illeszkedik a kezedbbe, így minden PUFF könnyed és kellemes élmény. Az ergonomikus kialakítás fokozza a vapelési élvezeteket. 
Tapasztald meg a 1500 érzést indulj el egy ízes, kényelmes és teljesítményteli vapelési élményen az Elf Bar 1500 készülékkel. Definiáld újra az e-cigaretta  élményt és merülj el a gazdag belégzések és lenyűgöző érzések világában.

Hány szál cigaretta van egy Elf Bar 1500 Vape-ben?

Az Elf Bar 1500 Vape egy eldobható e-cigaretta, amelyet úgy terveztek, hogy a hagyományos cigaretták helyett meghatározott számú slukkot adjon. A gyártó szerint körülbelül 1500 slukkot biztosít, de a tényleges slukkok száma az egyéni használati szokásoktól függően változhat.

Az Elf Bar 1500 Eldobható Vape ízei természetes ízek?

Az Elf Bar 1500 Eldobható Vape-ben lévő ízek konkrét összetétele ízvariánsonként változhat, ezért a pontos részletekért feltétlenül olvassa el a termék csomagolását vagy a gyártó tájékoztatóját. A vape iparban számos e-cigaretta és eldobható vape márka természetes és mesterséges aromák kombinációját használja a kívánt ízprofilok elérése érdekében. 

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem