A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság

Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől. Az Elf Bar 1500 Nikotinmentes bőséges 4.8ml-es kapacitással büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesse. Kényelem és bőség egyesül egy elegáns és stílusos készülékben. 

Elf Bar Nikotinmentes és Ízletes 

Merülj el az ízek világában a nikotin jelenléte nélkül. Élvezd a gazdag ízeket és összetett keverékeket kompromisszum nélkül. Az Elf Bar 1500 Nicotine-Free eszköz ideális választás azok számára, akik a nikotint mellőzni kívánják a mindennapjaikból, de az ízek és a gőzölés élményét megtartanák.

Akkumulátorral Felvértezve 

Az Elf Bar 1500 Nicotine-Free ellenálló 850mAh-s akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy mindig készen állj a hosszabb vapelési időszakokra is. Élvezd a megszakítás nélküli örömöt és fedezd fel az ízeket saját vágyai szerint. 

 

Filter

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Tapasztald Meg A Nikotinmentes Szabadságot

Definiáld újra a gőzölést, merülj el a bőséges nikotinmentes PUFF-ok és lenyűgöző ízek világában.

Precíziós Kialakítás A Kényelemért

A Φ 19 × 100mm-es méretekkel az Elf Bar 1500 Nikotinmentes kényelmesen illeszkedik a kezedbe, így minden PUFF könnyed és kellemes élmény. Az ergonomikus kialakítás fokozza a vapelési élvezetét. 

Mindig van nikotin az e-cigarettákban és a vapekben?

Az elektromos cigaretták különböző összetételűek, és a nikotintartalom nagymértékben változhat. Egyes vape termékek nikotinmentesek, és olyan sfelhasználókat szolgálnak ki, akik a vapelés elmenyét a függőséget okozó anyag nélkül szeretnék átélni. Számos e-cigaretta és vape termék azonban tartalmaz nikotint, gyakran különböző koncentrációban, a felhasználó preferenciáinak megfelelően. 

 

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem