A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Elf Bar 1500 LUX

Elf Bar 1500 LUX

LUX = Különleges Designok

A LUX többet jelent, mint egy név - egy olyan világot jelent, ahol a különleges designok, minden ízhez egyedileg lettek tervezve. Merülj el egy vizuális lakomában, ami tökéletesen kiegészíti a belül rejlő pompás ízeket. 

Korlátlan Élmény, Zéró Bosszúság

Búcsúzz el a feltöltési nehézségektől, a kicsorgó liquid-től. Az Elf Bar 1500 LUX nagyvonalú 4.8ml-es kapacitással büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy minden PUFF utolsó cseppjét is élvezhesd. Kényelem és bőség egyesül egy elegáns és stílusos készülékben. 

Kiváló Nikotin Erősség

Próbáld ki az Elf Bar 1500 Lux termékeket 20mg/mL és 50mg/mL nikotin erősségekkel is. Alakítsd a vapelési élményed az ízlésednek megfelelően és fedezd fel a leginnovatívabb termékeket a MyPods-szal.

Erős Akkumulátorral Felvértezve 

Az Elf Bar 1500 LUX őrült 850mAh-s akkumulátorral működik, ami biztosítja, hogy mindig készen állj a hosszabb vapelési időszakokra is. Élvezd a megszakítás nélküli vapelést és fedezd fel a legkülönlegesebb ízeket.

Filter

Nincs a keresésnek megfelelő termék!

Precíziós Kialakítás

A Kényelemért A Φ 19 × 100mm-es méretekkel az Elf Bar 1500 LUX tökéletesen illeszkedik a kezedbe, így minden PUFF könnyed és kellemes élmény. Az ergonomikus kialakítás fokozza a vapelési élvezeteket.
Indulj el egy íz, stílus és teljesítmény teli e-cigaretta úton az Elf Bar 1500 LUX készülékkel. Definiáld újra vape szokásaid és merülj el a gazdag PUFF-ok és lenyűgöző érzések világában.

Hány szál cigaretta van egy Elf Bar 1500 LUX Vape-ben?

Az Elf Bar 1500 Vape egy eldobható e-cigaretta, amelyet úgy terveztek, hogy a hagyományos cigaretták helyett meghatározott számú slukkot adjon. A gyártó szerint körülbelül 1500 slukkot biztosít, de a tényleges slukkok száma az egyéni használati szokásoktól függően változhat.

Az ElfBar 1500 LUX Eldobható Vape ízei természetes ízek?

Az Elf Bar 1500 Eldobható Vape-ben lévő ízek konkrét összetétele ízvariánsonként változhat, ezért a pontos részletekért feltétlenül olvassa el a termék csomagolását vagy a gyártó tájékoztatóját. A vape iparban számos e-cigaretta és eldobható vape márka természetes és mesterséges aromák kombinációját használja a kívánt ízprofilok elérése érdekében. 

Hányféle ízt kínál az Elf Bar az eldobható vape termékeiben?

Az Elf Bar változatos ízeket kínál. A rendelkezésre álló ízek pontos száma idővel változhat, mivel új ízek kerülnek bevezetésre, míg mások megszűnhetnek. Jellemzően az Elf Bar népszerű és egyedi ízek választékát kínálja, amelyek között lehetnek gyümölcsös, desszert, mentolos és dohányos fajták.

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem