A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

100% eredeti termékek

Főoldal / 100% eredeti termékek

100% eredeti termékek

Vigyázz, hamisítják!

A termékeink a vezető eldobható vape márkák közzé tartoznak a piacon, így nem csoda, hogy sokan próbálják learatni a babérjait és hamis termékeket árulni.

A vezető gyártók által magas minőségben gyártott, rendkívül népszerű, keresett termékek sajnos gyakran esnek hamisítás áldozatául. A gátlástalan gyártók és kiskereskedők megpróbálják elárasztani a piacot ellenőrizetlen hamisítványokkal.

A hamis készülékek esetenként szivárgó tartályai, hibás akkumulátorai és ellenőrizetlen összetevőjű e-folyadék tartalmuk miatt  olyan kockázatot jelentenek a vásárlókra és fogyasztókra, amiket senkinek nem ajánlunk.

Cégünk pont ezért elkötelezett nem csak a minőség, de az eredetiség mellett is, így termékeink között csak 100%-ban eredeti termékeket találsz.

Mondj nemet a gagyira, hamisra és veszélyesre, ne kockáztasd az egészségedet néhány felelőtlen kereskedő miatt!
A termékek eredetiségéről Te is könnyedén meggyőződhetsz

Vonalkód

Az egyik jele annak, hogy hamis készülék van a kezedben, a dobozon található vonalkód lehet.

A termékeink esetében ez viszonylag egyszerű, egyetlen EAN vonalkóddal rendelkeznek, amely a doboz oldalán található, a holografikus matrica mellett.

Ellenőrző QR kód

Keresd meg a QR kódos matricát, majd menj a gyártókra ellenőrző oldalára, és add meg a QR kód alatti kódot, vagy egyszerűen csak scanneld be, hogy automatikusan ellenőrizhesse a rendszer.

Ha a megadott QR kód piros „WARNING” figyelmeztetést mutat vagy azt indikálja, hogy a termék már több alkalommal is be lett olvasva, akkor a termék hamis és veszélyes. Használata semmilyen körülmény között nem javasolt!

Ezek a termékek nem csak a gyártónak okoznak károkat, de az ellenőrizetlen és gyenge minőségű vape készülékek rendkívül veszélyesek a fogyasztók egészségére is!
Csapatunk számára a legfontosabb, hogy csak eredeti és prémium termékeket árusítsunk!

Nagyon komolyan vesszük a hamisított árukkal kapcsolatos problémákat és a célunk, hogy minden vásárló tisztában legyen a tényekkel és veszélyekkel, hogy legjobb belátása szerint tudjon dönteni.

Mi, a MyPods-nal azért vagyunk, hogy az EU-t füstmentessé tegyük, és minden tevékenységünk középpontjába Titeket, az ügyfeleinket helyezzük.

 

 

 

 

Azt szeretnénk, hogy mindenkinek a lehető legbiztonságosabb és legkellemesebb legyen a vape élménye, ezért csak eredeti, prémium termékeket árulunk, amelyeket közvetlenül a gyártóktól és hivatalos forgalmazóktól vásárolunk.

Légy Te is felelősségteljes, és csak megbízható forrásból vásárolj. Védd magad a hamisítók gyenge minőségű, veszélyes termékeitől! #csakazeredeti#MyPods

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem