A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Főoldal / Blog / MYPODS egyre jobb és szeretné a felhőket elérni, hiszen ez a cél.

MYPODS egyre jobb és szeretné a felhőket elérni, hiszen ez a cél.

Egyszerűen megfogalmazva, eljött a fejlődés ideje.

 Még mindig a MyPods vagyunk, csak sokkal jobbak. Köszönhetően neked, az ügyfeleinknek, most új horizontokat látunk és jobb megoldásokat keresünk az életed teljessé tételéhez. Még az identitásunkat is megváltoztattuk, de nyugodj meg, csak jobb irányba.

Azonosulhatsz az identitással különböző ötletek megfontolása után végül azon a logón állapodtunk meg, amely tükrözi az optimista hozzáállásunkat és azt a gondolkodásmódot, amellyel bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Lehet, hogy a láncdohányzás szokása, vagy a felelőtlenség és türelmetlenség már nem fér bele a világodba? Mindenesetre gyere a mi világunkba. Végül is, a te igényeidre szabtuk.

Az elektromos cigaretta nem dohányzás, mi látjuk a különbséget ragyogó, színes és vidám. Így érezzük magunkat, amikor ránézünk az újonnan elfogadott identitásunkra. Azonnal bele ugrottunk, amint először láttuk, és valódi potenciált és lehetőségeket láttunk a következő fejlődésünkhöz. A közösség, amelyben felnőttünk, exponenciálisan nő, és mi tudjuk, hogy az elektromos cigaretta életstílus, ami saját ízével rendelkezik. Vannak közöttetek olyan hangok, akik az elektromos cigarettát tartják az igazi megoldásnak a dohányzásról való leszokáshoz. Hallunk titeket és támogatjuk a döntéseiteket. Büszkén és bátran, mert látjuk, hogy léptetek egyet az életetekben a jobb irányba. Kellemes utazást, elindulhattok az utatokon, ahol új horizontok várnak rátok.

Magasabb célok felé, jobbak lenni a MyPods e-shop segítségével Az egyéniség mindenekfelett áll. Legyél merész, legyél modern, legyél laza vagy kíváncsi. De ami a legfontosabb, maradj jókedvű. A MyPods 2.0 következő szakasza arról szól, hogy tovább lépjünk, a helyes gondolkodásmódba hozzunk téged, és segítsünk megtalálni, mi adja meg mindennapi életednek azt a kis csavart, amely még érdekesebbé teszi, ha úgy tetszik, olyan divatos lesz, amilyet csak szeretnél. Bárhol is legyél, mert most mindannyiótokért vagyunk itt. Tudj meg többet a szállításról, és válaszd ki a megfelelő elektromos cigarettát a folyamatosan bővülő termékválasztékunkból az Elfbar, HQD vagy Zovoo márkáktól. Az idő lejárt, gyere és élvezd a MyPods 2.0 élményt.

 

#MyPods #VapeItEasy #Zovoo #HQD #ElfBar

 

Nézz szét nálunk, és találd meg a hozzád illőt. Válogass rengeteg izgalmas íz közül, találd meg az ízlésedhez és stílusodhoz legjobban illő terméket. Kínálatunkban csak 100% eredeti és premium termékeket találsz.

700 PUFF-tól egészen 8000 PUFF-ig és több mint 200 termék közül tudsz válogatni!

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem