A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

ÁSZF

A FELTÉTELEK ELFOGADÁSA 

A jelen Felhasználási feltételek jogilag kötelező érvényű megállapodást képeznek az Ön, akár a saját nevében eljárva, akár egy jogi személy és a Tannendies S.R.L. között, amely a mypodseurope.com weboldalhoz való hozzáférését és használatát szabályozza, valamint bármely más médiaformát, médiacsatornát, mobil weboldalt vagy mobil alkalmazást, amely kapcsolódik hozzá. Bejegyzett székhelyünk a következő címen található: MUN. ORADEA, 410017, STR. EPISCOP ROMAN CIOROGARIU Nr. 9. és RO47500770 szám alatt vagyunk bejegyezve. A Honlaphoz való hozzáféréssel ön megerősíti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a jelen Használati feltételek egészét, és beleegyezik, hogy azok kötelező érvényűek. HA NEM ÉRT EGYET A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MINDEGYIKÉVEL, AKKOR KIFEJEZETTEN TILOS AZ OLDAL HASZNÁLATA, ÉS A HASZNÁLATOT AZONNAL BE KELL FEJEZNIE.

Ezen túlmenően, a honlapon időről időre közzétett kiegészítő feltételek vagy dokumentumok hivatkozással kifejezetten beépülnek a jelen Felhasználási feltételekbe. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint időről időre módosítsuk vagy kiegészítsük a jelen Felhasználási feltételeket. A változásokról a jelen Felhasználási feltételek "Utolsó frissítés" dátumának frissítésével értesítjük Önt. Ha az ilyen módosítások vagy kiegészítések dátuma után továbbra is használja a webhelyet, úgy tekintjük, hogy ön elfogadta a módosított Felhasználási feltételeket, és a módosított Felhasználási feltételek kötelező érvényűek számára.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a webhelyen található információkat nem szánjuk olyan természetes vagy jogi személyek vagy szervezetek általi terjesztésre vagy felhasználásra olyan joghatóságban vagy országban, ahol az ilyen terjesztés vagy felhasználás törvénybe vagy szabályozásba ütközik, vagy ahol ez azt eredményezi, hogy az ilyen joghatóságban vagy országban regisztrációs kötelezettség alá tartoznánk. Ezért azok a személyek, akik más helyekről férnek hozzá a Webhelyhez, ezt saját kezdeményezésükre teszik, és kizárólag maguk felelősek azért, hogy megfeleljenek az alkalmazandó helyi jogszabályoknak.

A Webhelyet kizárólag 18. életévüket betöltött személyek használhatják. Ezért 18 év alatti személyek számára szigorúan tilos a honlaphoz való hozzáférés vagy a honlapra való regisztráció.

 

SZELLEMI TULAJDONJOGOK 

Eltérő rendelkezés hiányában a webhely a mi tulajdonunk, és a webhelyen található valamennyi forráskód, adatbázis, funkció, szoftver, weboldal dizájn, hang, videó, szöveg, fénykép és grafika, valamint az azokban szereplő védjegyek, szolgáltatási védjegyek és logók a mi tulajdonunkban vagy ellenőrzésünk alatt állnak, vagy a mi engedélyünkkel. A tartalmak és a márkák, a szerzői jogok és a tulajdonjogok, valamint az Európai Unió különböző egyéb szellemi tulajdonjogai és a tisztességtelen versenyre vonatkozó törvényei, a nemzetközi szerzői jogi törvények és nemzetközi egyezmények által védettek. A tartalom és a márkák kizárólag az ön tájékoztatására és személyes használatára "AZONNAL" kerülnek a Webhelyen rendelkezésre bocsátásra. A webhely, a tartalom vagy a márkák semmilyen része nem másolható, reprodukálható, összesíthető, újra közzétehető, feltölthető, közzétehető, nyilvánosan megjeleníthető, kódolható, lefordítható, továbbítható, terjeszthető, eladható, engedélyezhető vagy más módon hasznosítható bármilyen kereskedelmi céllal a mi kifejezett előzetes írásbeli engedélyünk nélkül.

A honlap használatára való jogosultságtól függően, ön korlátozott engedélyt kap a jonlaphoz való hozzáférésre és annak használatára, valamint a tartalom bármely olyan részének letöltésére vagy kinyomtatására, amelyhez megfelelően hozzáférést szerzett, kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra. A webhely, a tartalom és a márkák tekintetében fenntartunk minden olyan jogot, amelyet nem adtunk meg kifejezetten önnek.

 

FELHASZNÁLÓI NYILATKOZATOK

A Honlaphoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön kijelenti és elismeri, hogy legalább tizennyolc (18) éves, és rendelkezik a jelen megállapodás megkötéséhez szükséges jogképességgel. Továbbá, ön kijelenti és szavatolja, hogy a webhelyet az összes vonatkozó törvénynek és szabályozásnak megfelelően használja. Ön továbbá kijelenti és szavatolja, hogy a Tannendies S.R.L. számára a Webhelyen keresztül megadott bármely információ vagy anyag igaz, pontos és teljes, és hogy az ilyen információkat szükség szerint frissíti, hogy azok pontosságát fenntartsa.

 

FELHASZNÁLÓI REGISZTRÁCIÓ

A Webhely bizonyos funkcióihoz való hozzáférés érdekében előfordulhat, hogy Önnek fiókot kell létrehoznia, és meg kell adnia bizonyos információkat magáról. Ön vállalja, hogy a regisztrációs űrlapon kért pontos, aktuális és teljes körű információkat ad meg, és hogy fenntartja és frissíti adatait, hogy azok pontosak, aktuálisak és teljesek maradjanak. Ön tudomásul veszi, hogy amennyiben a regisztrációs adatai hamisnak, pontatlanok, nem aktuálisnak vagy hiányosnak bizonyulnak, a Tannendies S.R.L. fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy megszüntesse fiókját, és megtagadja a Webhely bármely jelenlegi vagy jövőbeli használatát.

 

TERMÉKEK

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a webhelyen elérhető termékeket a lehető legnagyobb pontossággal mutassuk be a színek, jellemzők, specifikációk és részletek tekintetében. Mindazonáltal nem tudjuk garantálni, hogy ezek az információk tévedhetetlenek, átfogóak, megbízhatóak, aktuálisak vagy egyéb eltérésektől mentesek, míg az elektronikus megjelenítés nem feltétlenül tükrözi a termékek valódi színeit és részleteit. Figyelemre méltó, hogy minden termék a rendelkezésre állás függvénye, és nem garantáljuk, hogy a termékek örökké raktáron maradnak. Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy bármely termék értékesítését bármikor, előzetes értesítés nélkül beszüntessük. Az összes termék árai változhatnak.

 

VÁSÁRLÁS ÉS FIZETÉS

A Weboldalon keresztül történő termék vásárlással ön köteles pontos, teljes és naprakész számla- és vásárlási adatokat szolgáltatni számunkra. A vásárlások árához a vonatkozó elő írásoktól függően forgalmi adót adhatunk hozzá. Fenntartjuk a jogot, hogy az árakat bármikor megváltoztassuk. Az árak Euro alapúak, a fizetés a megrendelő országnak megfelelő  valutában teljesítendő.

Ön hozzájárul ahhoz, hogy a vásárlások minden költségét az akkor érvényes árakon fizesse meg, beleértve az esetleges szállítási díjakat is, és felhatalmaz minket arra, hogy a megrendelés leadásakor a kiválasztott fizetési szolgáltatót megterheljük az ilyen költségekkel. Fenntartjuk a jogot az árképzésben előforduló hibák vagy pontatlanságok kijavítására, még akkor is, ha a fizetést már kértük vagy megkaptuk.

A vevő az alábbi fizetési módok közül választhat:

Fizetés utánvétellel, az áru átvételekor.

Az utánvétes fizetés esetén pótdíjat számíthatunk fel, amely a szállítási országtól függően változhat. Kérjük, rendeléskor ellenőrizze a költségeket.

Online fizetés a Tatra Bank CardPay, Borgun által biztosított hitelkártyával.

A MasterCard, Visa, Maestro, Apple Pay, Google Pay, Union Pay és JCB hitelkártyák egyaránt elfogadottak.

Fenntartjuk a jogot, hogy vissza utasítsunk minden, a weboldalon keresztül leadott megrendelést. Továbbá saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként vásárolt mennyiségeket. Az ilyen korlátozások vonatkozhatnak az azonos ügyfélszámla, fizetési mód, számlázási vagy szállítási cím által leadott megrendelésekre.

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK ÉS VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁS:

Kérjük, győződjön meg arról, hogy az ön által megadott szállítási cím, telefonszám, email cím pontos és helyes. 

Nem vállalunk felelősséget a hibás szállítási címek miatt meghiúsult kézbesítésekért vagy elveszett csomagokért. Ha egy csomagot nem sikerül kézbesíteni, és a hibás szállítási cím miatt visszaküldjük, a vevő a termék árát visszatérítjük, kivéve a szállítási költséget. Ha a vevő a megrendelést újra más címre kívánja küldeni, akkor újra ki kell fizetnie a szállítási költséget.

Ha arra kéri a kézbesítőket, hogy a csomagot az ajtóban vagy bármilyen nem biztonságos helyen hagyják, nem tudunk felelősséget vállalni az elveszett vagy ki nem szállított csomagokért. Kérjük, próbáljon meg személyes kézbesítést szervezni, vagy kérje, hogy a cég egy közeli DEPO vagy üzletben hagyja a csomagját. Ha csomagja sérülten érkezik, tagadja meg az átvételt, és kérje a futártól a panaszbejelentést. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a futár cégtől visszaköveteljük az elveszett termékek értékét, és visszatérítést kapjon.

 

JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK ÉS VISSZAKÜLDÉSI POLITIKA

Kérjük, hogy minden eldobható terméket a csomag átvételekor vizsgáljon meg a működőképesség szempontjából.

Vannak bizonyos termékek (például az Elf Bar elektronikus cigaretta,a HQD), amelyek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, és mint ilyenek, korlátozott élettartammal rendelkeznek. A jótállási igényekre vonatkozó kérelmeket e-mailben kell benyújtani. A termékek hibáinak bejelentése az áru átvételétől számított 48 órán belül lehetséges. Az egyszer használatos termékek egyszeri használatra szolgálnak, és nem javíthatók, illetve nem vizsgálható a működőképességük. Ennek következtében az ilyen termékekre működési garanciát csak a csomag átvételét követő 48 órán belül lehet vállalni. Garanciális igény esetén  a vásárlóknak lehetőségük van a termék meghibásodását bemutató videót beküldeni, és amennyiben a hiba megerősítést nyer, a vásárlónak lehetősége van csereterméket választani az elérhető készlet alapján. Ezzel a lehetőségével azonban, csak abban az esetben élhet, amennyiben a termék saját használatra lett vásárolva ( tehát nem nagytételes vásárló). Nagytétel esetén nem áll módunkban garanciát vállalni a termékekért, ebben az esetben a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot!

A termékleírásban szereplő becsült szívás szám megközelítőleg értendő. Egyénenként változik a szívás intenzitása, és egy szívás 0,3-0,45 másodperces szívásnak felel meg, amint az a termékleírásban szerepel. Ezért a termék kapacitására vonatkozó panaszokat nem vesszük figyelembe(kivéve akkumlátor hiba esetén, kibontástól azonnal nem működött a termék). Érdemes megjegyezni, hogy alacsony hőmérsékletű környezetben (15 Celsius-fok alatt) megnő az akkumulátor fogyasztása, ami szintén befolyásolhatja a termék kapacitását. Az alsó LED villogása azt jelzi, hogy az akkumulátor majdnem lemerült, és az ezzel kapcsolatos reklamációkat nem tudjuk elfogadni. A hibás elektromos cigarettákat a rendelkezésre állás függvényében kicseréljük. Ha a szóban forgó elektronikus cigaretta nincs raktáron, a vásárlónak lehetősége van csere terméket választani. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik, és azt az eredeti csomagolásban, postai úton kell teljesíteni. A csomag esetleges elvesztéséért a feladó felel. A reklamációkat a reklamáció és a visszaküldött termék beérkezését követő 15 (tizenöt) munkanapon belül feldolgozzuk. A fent említett jogokat csak meghiúsult szállítás esetén lehet gyakorolni, és nem akkor, ha a hibát a fogyasztó okozta.

A fent leírt garancia kizárólag a termékre vonatkozik, és nem terjed ki a termék vagy más tárgyak által okozott károkra. A meghibásodott elektronikus cigarettákat a lehető leghamarabb kicseréljük. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a vásárlónak lehetősége van az eredeti rendelésének összegében választani csere termékeket.

Ha vissza kívánja küldeni a megrendelését vagy egyes termékeket, a vásárlástól számított 14 napon belül megteheti. A termék visszaküldésének költségei a vásárlót terhelik. Higiéniai okokból csak bontatlan termékek küldhetők vissza. 

TELEPHELY-IRÁNYÍTÁS 

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek: (1) figyelemmel kísérni az Oldalt a jelen Felhasználási feltételek megsértése miatt; (2) megfelelő jogi lépéseket tenni bármely felhasználóval szemben, aki saját belátásunk szerint megsérti a törvényt vagy a jelen Felhasználási feltételeket, beleértve az ilyen felhasználók jelentését a bűnüldöző hatóságoknak; (3) saját belátásunk szerint és korlátozás nélkül megtagadni, korlátozni a hozzáférést, korlátozni a rendelkezésre állást, vagy letiltani (a technológiailag megvalósítható mértékben) bármelyik Hozzájárulását vagy annak bármely részét; (4) saját belátásunk szerint és értesítés vagy felelősségvállalás nélkül el távolíthatunk a Honlapról vagy más módon le tilthatunk minden olyan fájlt és tartalmat, amely túlzott méretű vagy bármilyen módon megterhelő a rendszereink számára; és (5) a Honlapot olyan módon kezelhetjük, amely a jogaink és tulajdonunk védelmét, valamint a Honlap és a Piactéri Ajánlatok megfelelő működésének elősegítését szolgálja.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Kiemelten kezeljük az Ön adatainak védelmét és bizalmas kezelését. Kérjük, hogy olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat, amely ezen a linken érhető el: https://mypodseurope.com/en/privacy-policies/. A Webhely vagy a Piactéri Ajánlatok használatával Ön elfogadja, hogy Önre nézve kötelező érvényű az Adatvédelmi nyilatkozatunk, amely a jelen Felhasználási feltételek szerves részét képezi. Fontos megjegyezni, hogy a Webhely és a Piactéri Ajánlatok tárhelye Románia található. Abban az esetben, ha Ön a Webhelyet vagy a Piactéri Ajánlatokat olyan más régióból éri el, amelynek a személyes adatok gyűjtésére, felhasználására vagy közzétételére vonatkozó törvényei vagy követelményei eltérnek a román alkalmazandó törvényektől, a Webhely további használatával Ön engedélyezi adatainak Romániába történő továbbítását, és kifejezi hozzájárulását ahhoz, hogy adatait Romániába továbbítsák és feldolgozzák.

 

LEJÁRAT ÉS FELMONDÁS 

A jelen Használati feltételek teljes mértékben hatályban maradnak, amíg Ön a Webhelyet használja. A jelen Felhasználási feltételek bármely más rendelkezésének korlátozása nélkül fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint, értesítés vagy felelősségvállalás nélkül korlátozzuk a Webhelyhez és a Piactéri ajánlatokhoz való hozzáférést és azok használatát (beleértve bizonyos IP-címek blokkolását) bármely személy számára, bármilyen okból vagy ok nélkül, beleértve, de nem kizárólagosan a jelen Felhasználási feltételekben foglalt bármely nyilatkozat, garancia vagy kötelezettség, illetve bármely alkalmazandó törvény vagy szabályozás megszegését. Saját belátásunk szerint bármikor, figyelmeztetés nélkül megszüntethetjük a Webhely és a Piactéri Ajánlatok használatát vagy a Webhelyen való részvételét, vagy törölhetjük a fiókját és az Ön által közzétett tartalmakat vagy információkat.

Ha bármilyen okból felfüggesztjük vagy megszüntetjük a fiókját, tilos új fiókot létrehoznia az Ön, egy kölcsönzött vagy hamis név, illetve bármely harmadik fél nevének használatával, még akkor is, ha Ön a harmadik fél nevében jár el. A fiókja felfüggesztése vagy megszüntetése mellett fenntartjuk magunknak a jogot, hogy jogi lépéseket tegyünk, beleértve, de nem kizárólagosan, a polgári jogi, büntetőjogi, valamint tiltó jogorvoslati lehetőségek igénybevételét.

 

MÓDOSÍTÁSOK ÉS MEGSZAKÍTÁSOK

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint és előzetes értesítés nélkül bármilyen okból megváltoztassuk, módosítsuk vagy eltávolítsuk az Oldal bármely tartalmát. Mindazonáltal nem vagyunk kötelesek frissíteni a Webhelyen található információkat. Ezen túlmenően fenntartjuk a jogot, hogy a Piactéri Ajánlatok egészét vagy egy részét bármikor előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk vagy megszüntessük. Nem vállalunk felelősséget a Webhely vagy a Piactéri Ajánlatok bármilyen módosításáért, ár változásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

Nem tudjuk garantálni, hogy a Webhely és a Piactéri Ajánlatok folyamatosan elérhetőek lesznek. Előfordulhat, hogy hardver-, szoftver- vagy egyéb technikai problémák merülnek fel, vagy karbantartást kell végeznünk a Webhelyhez kapcsolódóan, ami megszakításokat, késéseket vagy hibákat eredményezhet. Fenntartjuk a jogot, hogy az Ön értesítése nélkül bármikor és bármilyen okból módosítsuk, felülvizsgáljuk, frissítsük, felfüggesszük, megszüntessük vagy más módon megváltoztassuk a Webhelyet vagy a Piactéri Ajánlatokat. Ön elfogadja, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk semmilyen veszteségért, kárért vagy kellemetlenségért, amely abból ered, hogy Ön nem tudja elérni vagy használni a Webhelyet vagy a Piactéri Ajánlatokat a Webhely vagy a Piactéri Ajánlatok bármely leállása vagy szüneteltetése során. A jelen Felhasználási feltételek egyetlen rendelkezése sem kötelez minket arra, hogy a Webhelyet vagy a Piactér-ajánlatokat fenntartsuk vagy támogassuk, vagy hogy ezekkel kapcsolatban bármilyen javítást, frissítést vagy kiadást nyújtsunk.

 

ALKALMAZÓ JOG

A jelen felhasználási feltételek a román jog hatálya alá tartoznak, és Románia törvényei szerint értelmezendők, és az Egyesült Nemzetek Szervezetének az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló egyezménye alkalmazása kifejezetten kizárt. Ha Ön uniós fogyasztó, és szokásos tartózkodási helye olyan országban van, amely a nemzeti jogszabályok alapján kötelező védelmet biztosít, akkor a jelen feltételeken túlmenően az ilyen védelmet is alkalmazni kell. A Tannendies S.R.L. és Ön beleegyezik abba, hogy aláveti magát a román bíróság nem kizárólagos joghatóságának, ami azt jelenti, hogy a jelen feltételek szerinti fogyasztóvédelmi jogai védelmében Románia vagy a lakóhelye szerinti uniós országban indíthat eljárást.

KORREKCIÓK A Weboldalon előfordulhat, hogy a Piactéri Ajánlatokkal kapcsolatos anyagok, beleértve a leírásokat, az árakat, a rendelkezésre állást és egyéb információkat, tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak. Fenntartjuk a jogot, hogy a hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat kijavítsuk, valamint hogy a Honlapon található információkat bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy frissítsük.

 

SZAVATOSSÁG:

A Webhelyet "ahogy van" és "ahogy rendelkezésre áll" alapon biztosítjuk. Ön elfogadja, hogy a Webhely szolgáltatásait saját felelősségére használja. A törvény által megengedett legnagyobb mértékben kizárunk minden kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot a Webhelyhez és annak használatához kapcsolódóan, beleértve, de nem kizárólagosan, az eladhatóságra, a meghatározott célra való alkalmasságra és a jogsértés mentességre vonatkozó hallgatólagos szavatosságokat. Nem vállalunk semmilyen garanciát vagy biztosítékot a Webhely tartalmának pontosságára vagy teljességére, illetve a Webhelyhez kapcsolódó bármely weboldal tartalmára vonatkozóan, és nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget (1) a tartalom és az anyagok hibáiért, tévedéseiért vagy pontatlanságaiért, (2) a Webhelyhez való hozzáféréséből és használatából eredő bármilyen jellegű személyi sérülésért vagy anyagi kárért, (3) a biztonságos szervereinkhez és/vagy az azokon tárolt személyes vagy pénzügyi információkhoz való jogosulatlan hozzáférésért vagy azok használatáért, (4) a Webhelyre vagy a Webhelyről történő átvitel bármely megszakadása vagy megszűnése, (5) bármely harmadik fél által a Webhelyre vagy a Webhelyen keresztül továbbított hibák, vírusok vagy hasonlók, és/vagy (6) bármely tartalomban és anyagban lévő hibák vagy hiányosságok, vagy bármely veszteség vagy kár, amely a Webhelyen keresztül közzétett, továbbított vagy más módon elérhetővé tett tartalom használatából ered. Nem szavatoljuk, nem támogatjuk, nem garantáljuk, és nem vállalunk felelősséget semmilyen termékért vagy szolgáltatásért, amelyet harmadik fél hirdet vagy kínál a Webhelyen, bármely hiperlinkkel ellátott weboldalon, vagy bármely bannerben vagy egyéb reklámban szereplő weboldalon vagy mobilalkalmazásban, és nem leszünk részesei, és semmilyen módon nem vagyunk felelősek az Ön és bármely harmadik fél termék- vagy szolgáltatás szolgáltató közötti tranzakciók ellenőrzéséért. Ahogyan bármilyen termék vagy szolgáltatás bármilyen médiumon vagy környezetben történő megvásárlása esetén, Ön is a legjobb belátása szerint járjon el, és adott esetben legyen óvatos.

 

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA 

Semmilyen körülmények között sem mi, sem igazgatóink, alkalmazottaink vagy ügynökeink nem tehetők felelőssé önnel vagy harmadik féllel szemben semmilyen közvetlen, közvetett, következményes, példamutató, véletlenszerű, különleges vagy büntető jellegű kárért, beleértve, de nem kizárólagosan az elmaradt nyereséget, bevételkiesést, adatvesztést vagy egyéb, a Webhely használatából eredő károkat, még akkor sem, ha tájékoztattak minket az ilyen károk lehetőségéről.

 

FELHASZNÁLÓI ADATOK 

Megőrzünk bizonyos adatokat, amelyeket Ön a Webhelyre továbbít a Webhely teljesítményének kezelése céljából, valamint a Webhely Ön általi használatára vonatkozó adatokat. Bár rendszeresen rutinszerűen biztonsági mentéseket készítünk az adatokról, Ön egyedül felelős minden olyan adatért, amelyet továbbít, vagy amely a Webhelyen keresztül végzett tevékenységéhez kapcsolódik. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget Önnel szemben az ilyen adatok elvesztéséért vagy megrongálódásáért, és Ön ezennel lemond az ilyen adatok elvesztéséből vagy megrongálódása ból eredő, velünk szembeni minden kereseti jogáról.

 

EGYÉB

A jelen Felhasználási feltételek és az általunk a Webhelyen vagy a Webhelyre vonatkozóan közzétett irányelvek vagy működési szabályok képezik a teljes megállapodást és megegyezést Ön és köztünk. A jelen Felhasználási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem minősül az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondásnak. A jelen Felhasználási feltételek a törvény által megengedett legteljesebb mértékben érvényesek. Fenntartjuk a jogot, hogy jogainkat és kötelezettségeinket vagy azok egészét bármikor átruházzuk másokra. Nem vállalunk felelősséget és nem vagyunk felelősek semmilyen veszteségért, kárért, késedelemért vagy mulasztásért, amelyet bármilyen, rajtunk kívül álló ok okoz. Abban az esetben, ha a jelen Felhasználási feltételek bármely rendelkezése vagy rendelkezésének egy része jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés vagy rendelkezésrész a jelen Felhasználási feltételekből leválaszthatónak tekintendő, és nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát. A jelen Felhasználási feltételek nem hoznak létre közös vállalatot, partnerséget, munkaviszonyt vagy ügynöki kapcsolatot Ön és köztünk. Ön elfogadja, hogy a jelen Felhasználási feltételek nem értelmezhetők ellenünk, mivel mi fogalmaztuk meg azokat. Ön ezennel lemond minden olyan védekezésről, amely a jelen Felhasználási feltételek elektronikus formáján és a felek által a jelen Felhasználási feltételek aláírásának hiányán alapul.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL 

Ha bármilyen panasza van a Honlappal kapcsolatban, vagy további információkat szeretne kapni a Honlap használatával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen:

Tannendies S.R.L.
Adószám: 47500770
Uniós adószám: RO47500770
Kereskedelmi nyilvántartási szám: J05/182/2023
EUID: ROONRC.J5/182/2023
Cím: MUN. ORADEA, 410017, STR. EPISCOP ROMAN CIOROGARIU Nr. 9.

kontakt: contact@mypodseurope.com

 

Logo

Üdvözlünk a Mypods Europe oldalán!

Az oldal megtekintéséhez nagykorúnak kell lenned.

Nem